Over MitM

Music in the Making zet muziek in in een maatschappelijke context. Music in the Making wil ruimte creëren voor artistieke vernieuwing, experiment en innovatie op het gebied van muziekimprovisatie en publieksbetrokkenheid door het werkproces van de professional te koppelen aan input van de bezoekers. Met als doel dat de artistieke ontwikkelingen van maatschappelijke waarde en betekenis zijn en er sociale contacten ontstaan.

Tijdens Een Harp onder de Riem vinden er in de Mozes & Aäronkerk de hele maand juli dagelijks gratis concerten plaats. Vertel in een 1 op 1 ontmoeting met de muzikant je eigen verhaal, dan zal die daarop geïnspireerd muziek spelen. Een improvisatie speciaal voor jou of voor iemand uit je omgeving die wel een bemoediging kan gebruiken.

De musici van Music in the Making verzamelen de verhalen van Amsterdammers en bezoekers van de stad. Van de losse improvisaties wordt dagelijks een collectieve compositie gemaakt. Hét muziekstuk van en voor de stad Amsterdam. Door je verhaal te delen ontstaat er interactie en contact. De muziek heeft betekenis voor jouzelf en geeft inspiratie aan de musici.

In het muzikale dagboek worden de afzonderlijke stemmen van de Amsterdammers samengevoegd in één geheel. Dit muzikale dagboek, wordt dagelijks uitgevoerd om 16.00u. Tijdens het slotconcert op 31 juli om 20.00u hoor je het hele dagboek van de stad, waar je zelf onderdeel van bent. Zo ontstaat er een hoopvol geluid voor iedereen!

De Mozes & Aäronkerk is in juli elke maandag t/m vrijdag geopend tussen 16.00u en 20.00u. Je kunt gewoon langskomen, een tijdslot reserveren kan ook gratis op deze site.