Word vrijwilliger!

Word jij enthousiast van Music in the Making en het muzikale dagboek van Amsterdam? Wil je meehelpen om mensen in juli een onvergetelijke muziekervaring te bezorgen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Een Harp onder de Riem!

We zijn op zoek naar hosts: mensen die bezoekers verwelkomen, toelichting geven op het project en reserveringen bijhouden. Ondertussen kun je meegenieten van de prachtige muziek die gespeeld wordt. 

Wat houdt het in?

Aan de deur:
• Je ontvangt bezoekers en verstrekt praktische informatie over de concerten en het festival
• Je checkt de planning voor bezoekers die gereserveerd hebben en houdt bij wie er graag een één op één concert ontvangen
• Je wijst bezoekers waar ze kunnen plaatsnemen

In de zaal:
• Je ontvangt musici en verstrekt praktische informatie over het concert
• Je houdt de reserveringen, speeltijden en het gedrag van bezoekers in de gaten en spreekt wanneer nodig mensen aan op de afspraken
• Je zorgt voor koffie en thee voor de musici en host aan de deur

Elke maandag t/m zondag in juli zijn er twee hosts aanwezig die samenwerken om Een Harp onder de Riem voor bezoekers en artiesten een onvergetelijke ervaring te maken. Je kunt je ook met z’n tweeën aanmelden en op gelijke tijden ingeroosterd worden.  

Als host help je mee met het openen en sluiten van de zaal en ben je aanwezig van 11.45u-16.15u.

Na aanmelding volgt uitgebreide informatie over het project en de vrijwilligerstaken in juni per mail. Eind juni is er een digitale briefing voor alle vrijwilligers.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen, dan nemen we contact met je op.